Черно море приема тима на Берое в един от любопитните мачове на 20-ия

...
Черно море приема тима на Берое в един от любопитните мачове на 20-ия
Коментари Харесай

Черно море търси нов важен успех срещу Берое

Черно море приема отбора на Берое в един от любопитните мачове на 20-ия кръг в efbet Лига. Двубоят на стадион „ Тича “ стартира в 15:00 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT. Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от срещата онлайн. 

Черно море е един от отборите, борещ се за заветното четвърто място и присъединяване в европейските клубни шампионати, докато Берое е под средата на таблицата с актив от 19 точки. 

В предходния кръг и двата отбора имаха нелеки дуели. Черно море победи Левски с 1:0 във Велико Търново, а Берое допусна загуба от ЦСКА в Стара Загора с 1:4. Възпитаниците на наставника Николай Киров рухнаха в последните 20 минути на срещата, като до 70-ата минута водеха в резултата с гол на Симеон Мечев. 

Илиан Илиев няма да може да разчита на две от новите попълнения. Матеус Машадо и Мишаел Алвес към момента не са уредени с права в БФС.

За Берое аут е бранителят на Берое Бубакар Траоре, който получи контузия по време на подготовка на отбора. Той ще отсъства от игра към два месеца. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР